Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nokia C6 - błąd systemu
Mam taki problem gdy wejdę w przeglądarkę opera mini czy tez w wbudowaną w telefonie zaraz wyskakuje mi błąd systemu za mało pamięci zamknij otwarte aplikacje ,ale ja nie mam nic otwartego prócz przeglądarki ,zaraz mi się wszystko resetuję pisze posta czy coś i znika bo wraca do panelu tzw strony z widżetami co może być przyczyną?
  Odpowiedz
Restartowałeś telefon ? U mnie na N97mini wyłączenie i włączenie telefonu pomaga jak wyskakuje komunikat o zbyt małej pamięci
  Odpowiedz
Tak restartowałem i za każdym razem to samo , za mało pamięci albo błąd systemu i nie wiem o co kaman.
  Odpowiedz
Jakie masz zainstalowane aplikacje ?? Od kiedy zaczął pojawiać się komunikat ??
Jeśli masz Kaspersky to na 99% on jest powodem błędów (u mnie tak było - na 6 telefonach sprawdzałem i zawsze Kaspersky po tygodniu działania powodował błędy)
  Odpowiedz
Wyrzuciłem praktycznie wszystkie aplikacje został YouTube i opera nawet anty wirusa skasowałem a komunikat mam praktycznie od początku jak kupiłem telefon czyli jakieś 5 miesięcy.
  Odpowiedz
Najlepiej zaktualizuj softa to na pewno pomorze. Być może twoje problemy powstają z jakiegoś błędu w oprogramowaniu. Już stykałem się z tego typu błędami i aktualizacja pomogła ...
  Odpowiedz
(27.07.2011, 16:05)Seba4810 napisał(a): Najlepiej zaktualizuj softa to na pewno pomorze. Być może twoje problemy powstają z jakiegoś błędu w oprogramowaniu. Już stykałem się z tego typu błędami i aktualizacja pomogła ...

To może kolega powie mi jak mam tego dokonać ponieważ jestem w tym troszkę nie dokształcony:D
  Odpowiedz
(28.07.2011, 01:54)Kucharek napisał(a): To może kolega powie mi jak mam tego dokonać ponieważ jestem w tym troszkę nie dokształcony:D

To już grzebanie we wnętrzu telefonu (przez kabel). Nie wiem jednak czy wystarczy prosty program jak w przypadku SE, bo w nokiach się za bardzo nie orientuje, ale każda taka ingerencja wiąże się z utratą gwarancji.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Drogi kucharku google nie gryzie :) a co do utraty gwarancji nie mówię żeby robić to jakimiś lewymi programami tylko orginalnym programem który udostępnia nokia :) Dokładniej chodzi o program pod nazwą "Nokia Software Updater"
Proszę tu masz linka i życzę Powodzenia!
  Odpowiedz
(28.07.2011, 21:54)Seba4810 napisał(a): Drogi kucharku google nie gryzie :) a co do utraty gwarancji nie mówię żeby robić to jakimiś lewymi programami tylko orginalnym programem który udostępnia nokia :) Dokładniej chodzi o program pod nazwą "Nokia Software Updater"
Proszę tu masz linka i życzę Powodzenia!

Wiem że Google nie gryzie ale po to istnieje forum by na nim zadawać pytania,dzięki temu istnieje.Dzięki za pomoc będę próbował jak coś wykminie dam znać.

Odpowiedz