Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa era zarabiania chomikowych punktów
Od razu chciałbym napisać że jeśli to zły dział proszę o przeniesienie.

Dostałem informację że szykuje się nowa strona na której można będzie zarabiać chomikowe punkty. Strona ma ruszyć w wakacje lub najpóźniej we wrześniu, trwają nad nią prace.

Jakimi sposobami będziemy zarabiać punkty ?
- Klikanie w linki
- Autosurf
- Gry skillowe
- Płatne zadania

Jeszcze nic nie wiadomo mi na temat jakie będą stawki lecz administrator zapewnia że można będzie wyciągnąć 50.000 dziennie

Teraz pytania do Was czy ma sens taka strona ? Czy będzie to prosperować ? Czy ktoś wstępnie byłby zainteresowany ?
  Odpowiedz
No ciekawe...
Jeśli zarobienie tych 50.000 nie będzie pochłaniało dużo czasu to na pewno skorzystam.
Chociaż wątpię by Administracja od tak oddawała 50.000 dziennie...
Rozumiem dodatkowe kilka pkt (masz 5 tyś) ale nie aż 50 tyś.
  Odpowiedz
Z czego mi wiadomo to za same zadania od 5-10tyś punktów lecz na to trzeba będzie poświęcić z 5 min na wykonanie. Wstępne plany są bardzo obiecujące.
  Odpowiedz
Nie podoba mi się to.
Do 5 tyś na dzień - ok. Można sobie dorobić.
Ale nie więcej... To po co reklamować się całymi dniami i dostawać 10 tyś skoro można poświęcić 10min i można mieć 50 tyś? Beznadzieja.
  Odpowiedz
Zadań nie będzie dużo na początku, co w tym złego że poświęcasz mniej czasu a masz więcej punktów ? Ja widzę same +
  Odpowiedz
W takim razie jaki sens będzie miało wrzucanie plików skoro na tym prawie nic nie zarobimy.
Więcej dostaniemy z zadań.
  Odpowiedz
Nie każdemu się chce wykonywać zadania, najwyżej można wprowadzić ograniczenie do 15tyś dziennie chomikowych punktów.
  Odpowiedz
Rozumiem, że to pomysł samej administracji chomikuj?
Znając życie nic za darmo nie będzie, a przynajmniej nie wszystko. Może nie od razu, ale na pewno będzie coś co będzie korzystne dla obu stron (jak nie bardziej dla chomikuj).
Wezmę za przykład amerykańską stronę z nagrodami, Lockerz.com. Tam też na początku zdobywało się punkty i wymieniało na nagrody. Gdy serwis się bardziej rozwinął dodali opcje "shop" i PSP, które wcześniej kosztowało jakieś 800pkt to w "shopie" kosztowało jakieś 200$. Cenę wtedy mogłeś zbijać swoimi punktami, ale już 200$ nie równało się 800pkt tylko około 200.000pkt.
Tutaj może być coś na wzór tego, bo wątpię żeby za 5 min poświęconego czasu będziemy dostawać 50k pkt. To w takim razie po co w ogóle trzymać pliki na chomikuj? Chyba tylko po to żeby sobie dorobić, a dorabiać powinniśmy właśnie z tej strony, a nie na odwrót.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
To nie jest pomysł administracji chomikuj, jest to pomysł pewnych informatyków.
  Odpowiedz
według mnie to jest niefajne :D
ja dziennie dostaje ok 10 tyś pkt (po masie reklam itd nie mowie już na godzinach spędzonych na wrzucanie plików)
a nie chciał bym aby było możliwe za poświęcenie 15 - 30 min i mieć 50 tyś pkt. Strona chomikuj by się załamała bo mało kto by wrzucał pliki.
Wniosek prosty wszyscy by mieli dużo punktów a nie było by co pobierać :P
Bezsensowny pomysł.
---
  Odpowiedz