Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowe słuchawki
Siemka.. Planuję sobie sprawić nowe słuchawki mianowicie chodzi mi o RELOOP RHP-10. Ma ktoś te słuchawki? Jak stoi jakoś dźwięku i basu? Z góry dzięki za pomoc!
Przykładowa strona z tymi słuchawkami na allegro - http://allegro.pl/komfortowe-sluchawki-d...71762.html
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Domyślam się, że nie miałeś możliwości przetestować ich brzmienia w jakimś sklepie?
Jest to popularny sposób na sprawdzenie czy upatrzony towar jest godny zakupu... tzn. upatrujesz coś na necie i
szukasz go potem w sklepie i testujesz jeżeli masz w ogóle taką możliwość.

Na Twoje pytanie niestety nie znam odpowiedzi.
  Odpowiedz
Chciałem, naprawdę chciałem, gdy byłem na wycieczce czy normalnie chodziłem po media expertach/saturnach i innych badziewiach, to cały czas słyszałem - "To jest sprzęt z wyższej półki u nas pan tego nie znajdzie".

Odpowiedz
Sprzedający ma znaczek niebieskiego koszyka, co oznacza, że sprzedaje jako firma. Możesz zamówić te słuchawki i w ciągu 14 dni od otrzymania zwrócić bez podania przyczyny. Wypróbujesz, jeśli nie spodobają ci się oddajesz, a sprzedawca ma obowiązek przyjąć zwrot i oddać pieniądze.

Odpowiedz
To akurat wiem, ale chciałem się dopytać bo wiadomo zawsze lepiej usłyszeć opinię kogoś kto miał te słuchawki jakiś czas. ;)

Odpowiedz
  Odpowiedz

Odpowiedz
Zajdź do zklepu muzycznego, nie supermarketu. ;)
  Odpowiedz
Sprzęt z wysokiej Polki? 250zl?
To juz moje słuchawki w zestawie do ipgone kosztują 139.
Sorry za offtopic. No ale...
  Odpowiedz
Cytuję słowa sprzedawcy...

Odpowiedz