Podrzucam Wam przykładowy filmik jego szaleństw (jak ktoś chce zobaczyć sam moment użądlenia to niej przejdzie do 10.40 minuty):
Nowy Bear Grylls?
|
09.10.2017, 22:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2017, 22:22 przez Nic i Cień.)
Wczoraj, podróżując po nieskończonych czeluściach YouTube'a, natrafiłam na bardzo ciekawy kanał o nazwie Brave Wilderness. Można na nim oglądać filmiki Coyote Peterson'a, który podróżuje po świecie i przedstawia nam różne ciekawe zwierzaki. Ale jako bonus tego wszystkiego idzie na hardcora i daje się przez niektóre z nich ukłuc, użądlić i bóg wie jeszcze co
Podrzucam Wam przykładowy filmik jego szaleństw (jak ktoś chce zobaczyć sam moment użądlenia to niej przejdzie do 10.40 minuty): Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.10.2017, 22:34
Hmm, wygląda interesująco, aczkolwiek zastanawia mnie, czemu mi się to podoba? Przecież facet dał się uwalić osie? Czy ludziom podświadomie podoba się cierpienie innych, czy po prostu byłem ciekaw reakcji? Trudno powiedzieć. Jutro z ciekawości ogarnę kanał tego gościa.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości