Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy chomik!
Witam :) Założyłem dziś nowego chomika ( Tylko_fajne_nuty )*. Dziś mało zrobię za to zapewniam, że postaram się go rozkręcić w ciągu najbliższych kilku dni. Zapraszam do oglądania chomiczka, pobierania, a także polecania ;) PozdrawiamOk

* nazwa bez nawiasów.
  Odpowiedz
Bardzo fajny chomik. :) Jeśli chcesz, to mogę Ci troszkę uploadować, oczywiście za darmo. ;) Jeśli ta oferta Cię interesuje , proszę , odpisz na priv. :)
  Odpowiedz
Odwiedzę Twojego chomika :)
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Jednak nie mój gatunek muzyczny!!! Jakieś większe plany do poszerzenia gatunków muzyki? czy samo disko techno??
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Fajny Chomik Jeszczę do tego Menu Flasch i Menu Boczne Byś Miał Było by super
Zgłoś sięna Chomika IceRaider2000 to wykonam ci bardzo taniej cenie
  Odpowiedz
To nie są moje muzyczne klimaty, niestety.
Menu flash sobie daruj. Lepiej mieć HTML, nie zamula tak strony.

Rada: spakuj albumy do archiwów. Kto korzysta z Firefox, ten wie, że można pobierać mp3 z chomika bez zużywania transferu. ;)
Do albumów warto by dorzucić opis i okładkę.
  Odpowiedz
Nom ja nie używam flaschu ale robie :D
Ja sam mam menu html
  Odpowiedz