Ciągle po 8/9 lekcji
A jak u was?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowy plan lekcyjny
|
02.09.2013, 11:30
Zadowoleni jesteście z nowego planu? U mnie straszna lipa, dwa razy w tyg na 7:10
Ciągle po 8/9 lekcji A jak u was?
piszę poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.09.2013, 11:32
Ja mam cały czas na 8 do szkoły ;/
Ale mam lepiej może dlatego że jestem w gimnazjum bo tylko 6-7 lekcji (policzyć kółka to 8-9). Plan mi jak najbardziej pasuje, nie najgorzej
02.09.2013, 12:21
Ja plan pełny dostanę jutro a teraz mam tylko na kolejny dzień. Nie jestttem zadowolony, bo mam 9 lekcji od 8:00 do 15:45.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
02.09.2013, 12:25
Ja ogólnie jestem zadowolony z nowego planu Poniedziałek i wtorek od 8 do 17 praktyki, A reszta tygodnia do szkoły. W środę 9 lekcji, w czwartek 7 a w piątek 6 zawsze zaczynamy od 7:30
Cały tydzień na 8:30, co mnie bardzo cieszy, po 6,7 lekcji, polski x6 w tygodniu, rosyjski trzy razy, nie jest źle w sumie mogłoby być gorzej, matematyka tylko trzy razy w tygodniu, w tamtym roku szkolnym była cztery, no cóż.
Cassius, serio aż 9 lekcji? ale nie martw się, co nas nie zabije to nas wzmocni, o ile będziemy słuchać na lekcji, tego co nauczyciel/e mówi/ą. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
02.09.2013, 13:33
Szczerze to nie narzekam na nauczycieli oraz na plan.Zadowolony jestem że mam na 7:10.Dużo nauki jak w każdej szkole, nikt nie powie mi że będzie łatwo, ale trzeba sobie dać radę jakoś
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
02.09.2013, 13:34
Ja też jestem bardzo zadowolona z tego, że w końcu mnie to nie dotyczy .
02.09.2013, 14:47
U mnie cały czas na 7:15 do 15 - ale jeszcze jakieś poprawki mają być więc mam nadzieję, że na lepsze! :]
02.09.2013, 16:08
Mychaty napisał(a):Ja też jestem bardzo zadowolona z tego, że w końcu mnie to nie dotyczyTo cieszy później każdego roku
02.09.2013, 16:43
|