Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ocena opisu
Ja robiąc komuś opis dorzucił bym mu te dodatkowe przyciski albo jakiś tutorial w PDF jak dodać przycisk do folderu bo coś czuję że właściciel chomika nie potrafi sam tego dodać a na pewno jeszcze sporo się u niego zmieni.

Zawsze możesz temu użytkownikowi złożyć banalną jak dla ciebie propozycję aby udostępnić mu instrukcję jak dodawać przyciski do opisu ale za odpowiednią sumkę punktów ale nie bez przesady aby się nie zniechęcił. Możesz podać mu te przykłady które wcześniej podawałem jako braki.

Albo pewną ilość punktów za jeden przycisk - takie robienie dla niego opisu "na raty".
  Odpowiedz
W sumie to niezły pomysł. Dzięki. Zastanowię się nad tym.
  Odpowiedz
1. Nie lubię przewijanych opisów...
2. Jak jest napis "kruku1991 wita" skasowałbym to wita :D
3. Ogólnie dziwne jakieś to menu jak dla mnie :D

Dałbym 7,5/10
  Odpowiedz
Jak dla mnie może być. Faktem jest że "ciężar" grafiki jest ogromny, ale to można poprawić. Co do przewijanego opisu, nie mam zdania. 7/10.
  Odpowiedz
david2505 - czemu byś skasował to wita? Mi np na chomikach się coś takiego podoba. Cieżar strony ogromny? Max 5-6Mb jest. Dziwne menu? Ale przynajmniej przejrzyste i proste. Odnośniki do główych folderów i jak na razie starczy.
  Odpowiedz
Przewijany opis... nie bardzo mi się podoba. Grafika też mi się nie podoba. Dałbym tam jakieś abstrakcyjne tło. Jeszcze ten podpis na dole, po co umieszczac swój nick na górze i na dole.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Powiem tak
Wydaje mi się, że by lepiej wyglądało bez "wita" tylko nick na środku, ale to tylko moje zdanie. :D
Co do dziwnego to chyba ta tapeta mi coś mi nie gra :D , Ale skoro administrator chomika taką wybrał to nie twoja wina :D

Po zastanowieniu zmieniam na 7,5 :D
  Odpowiedz