Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oddam klucz na roczną subskrybcję McAffe AntiVirus Plus
Oddam klucz na roczną subskrypcję McAffe AntiVirus Plus pierwszej osobie, która napisze w wątku. Nie korzystam z płatnej ochrony antywirusowej, bo to wywalanie pieniędzy w błoto, więc klucz mi nie potrzebny, mimo iż mam go można by rzec, "za darmo".
Ja chętnie przyjmę, obecny antywirus zaczął mnie mocno denerwować, więc czas na zmianę.

Klucz został wysłany na PW, zamykam wątek. :)