Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odgadnij fragment obrazka
Zabawa polega na odgadnięciu co znajduje się na obrazku, którego fragment przedstawiam poniżej. Kolejna osoba odgaduje co przedstawia rysunek. Użytkownik, który poda prawidłową odpowiedź potwierdzoną całym obrazkiem ma możliwość wstawienia własnego, którego odgadywać będą inni użytkownicy i tak w kółko. Dopóki nie padnie prawidłowa odpowiedź, nie zamieszczamy następnych fragmentów.

Zasady zamieszczanych obrazków:
- powinny zawierać fragment zdjęcia lub grafiki (wykadrowany n. w programie Photo Scape)
- powinny przedstawiać konkretny przedmiot
- nie powinny też być zbyt skomplikowane, zamazane lub niewyraźne.

Oto fragment obrazka, którym zaczynam zabawę:

[Obrazek: m_zg-1379362381.png]

Kto zgadnie co przedstawia zamieszczony przeze mnie fragment?
  Odpowiedz
To jest mózg. Mógłbym wstawić całą grafikę, ale cała filozofia odgadywania może mieścić się w google. Wystarczy przeciągnąć obrazek do wyszukiwarki grafiki wujka. Akurat to zgadłem bez google, ale reszta będzie banalna. Tak wiem, zepsułem zabawę... Rumiany

[Obrazek: brain-clipart1.png]
  Odpowiedz
To może teraz ja, troche trudniej - jednak wciąż łatwo :)

[Obrazek: JSpI7ps.jpg]
  Odpowiedz
A może to pająk? Czarna Wdowa?
  Odpowiedz
[Obrazek: how-to-draw-a-tarantula-step-5_1_000000010883_5.jpg]

Wciąż wystarczy wstawić w google.
  Odpowiedz
To może zamkniemy ten temat, bo właściwie jest bez sensu :)
  Odpowiedz
Kinga będzie na mnie zła, muszę się ukryć.
  Odpowiedz
Widzi co robisz..

:)
  Odpowiedz
Dobra, to teraz coś, czego nie znajdziecie w sieci! :P

Co to jest?
[Obrazek: iedj.jpg]
  Odpowiedz
To jest twój mały pies z dużymi... cojones, jak na swój rozmiar.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości