Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
24.10.2013, 22:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.10.2013, 14:20 przez Paweu.)
To już wcześniej poprawiłem, doszło do małej pomyłki w losowaniu.
A i jeszcze coś, będę grał fair play, więc nawet nie próbować mnie przekupić w żaden sposób!
Przypominam o głosowaniu!
użytkownicy z grupy A, punktują przykładowo tak; Hania +, Marek -
A o to użytkownicy tej grupy,
- Aniodiable
- Motaro
- Monkiii
- YouDream
Głosować! głosy wysyłać do mnie na prywatną wiadomość.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
25.10.2013, 15:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2013, 13:19 przez Paweu.)
Tylko członkowie danej grupy.
Poczekaj jeszcze kilka dni, 4 podejrzewam i będziesz mógł punktować.
Edit, godzina: 22:00
Dziękuje za wszystkie głosy, głosowanie w grupie A zamknięte, a już jutro od godziny 8:00 do godziny 22:00 głosują użytkownicy grupy B!
A nimi będą:
- Adikus
- Shina96
- HuczuHucz
- Bronisław
28.10.2013, 21:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2013, 00:19 przez Paweu.)
Grupa D, głosujemy, głosujemy!
- da Vinci
- Hans
- szybcior
- Michał
Wyniki fazy grupowej, zielonym kolorem zaznaczyłem osoby które przechodzą do ćwierćfinałów, do kogoś szczęście się uśmiechnęło.
1. Nicholas 1pkt.
2. Imcoran 0pkt.
3. Signal 0pkt.
4. Mesajah -1pkt.
Grupa D:
1. Hans 1pkt.
2. da Vinci 0pkt.
3. szybcior 0pkt.
4. Michał -1pkt.
Osoby które zajęły trzecie miejsca w fazie grupowej nie głosowały lub wysłały głos po/przed czasem czy też o złej treści
Wstyd najpierw się zgłaszają, a potem co? dostałem koło ośmiu głosów w tym koło trzech po czasie albo o złej treści.
Ćwierćfinały:
30 Październik:
A: Motaro vs Adikus
B: Aniodiable vs Bronisław
1 Listopad:
C: Nicholas vs da Vinci - starcie Tytanów.
D: Imcoran vs Hans
W ćwierćfinałach wszyscy odjechani głosują na swojego faworyta do mnie na PW, o treści Henryk lub Zdzisek oczywiście według podanych przeze mnie wyżej starć. Najlepiej w jednej wiadomości wysyłać po dwa głosy, w sensie że ze starcia nr A i B. Oj będzie się działo!
29.10.2013, 17:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2013, 17:52 przez Nicholas.)
Tak, zgadza się jutro pierwszy ćwierćfinał, mamy 24h na oddanie głosu, no i z pierwszego na drugiego listopada będziemy wiedzieć (przynajmniej ja, poinformuje Was o tym) kto zagra w półfinałach, oj będzie się działo!
29.10.2013, 17:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2013, 17:15 przez SimLay.)
Przepraszam cię bardzo a czy to moja była wina ,że się o z całej siły o szafke uderzył i w szpitalu leżałem do niedzieli bo miałem podejrzenie wstrząsu mózgu i nie miałem jak zagłosować