Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechani - z czym Ci się kojarzy to słowo?
Ludki wy moje... w tym miejscu zamieszczajcie
bardziej lub mniej śmieszne skojarzenia ze słowem ODJECHANI.

Ja niestety wam nie podam żadnego skojarzenia (na początku) aby wam nie sugerować w jakim kierunku podąrzać.

Proszę nie powielać pomysłów, jeżeli dany użytkownik już napisał takie samo skojarzenie nie ma sensu tego powtarzać.
  Odpowiedz
Co dla mnie znaczy Odjechani- szaleni,zwariowani,niebanalni,nie od podrobienia,:D tak wiem to nic nadzwyczajnego ale zawsze coś :D
  Odpowiedz
Odjechani - indywidualiści, z dozą humoru, pomocni, ale z czasem, jak forum nabierze rozmachu, skojarzeń będzie wiele :) Na pewno "pozytywnie i wesoło odjechani" :)
  Odpowiedz
A mi odjechani kojarzą się z ćpunami hehe
  Odpowiedz
ha ha ha ha coś w tym jest:D:D:D
  Odpowiedz
Halo ,Halo ćpunem nie jestem ... hehehe odjechani kojarzą mi się z.... odjechanymi pomysłami. I tyle.
  Odpowiedz
Mnie słowo z odjechani kojarzy się z pożegnaniem lub śladami palonej gumy - bo odjechali w siną dal.

Odpowiedz
Odjechani - szaleni, luzacy, wariaty, motocykliści -,-
  Odpowiedz
Odjechani - niesamowici , jedyni w swoim rodzaju :D
  Odpowiedz
Odjechani - najzdolniejsi, wyróżniający się, idealni, niestandardowi itd.............:D
[Obrazek: czarnybanerzatena1kopia.jpg]
  Odpowiedz