Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odtwarzacz mp3 - Pytanie
Przepraszam jeśli dałem do złego działu ale nie mogłem znaleśc lepszego :)
W końcu mp3 to też muzyka :D

Wczoraj jako prezent na urodziny dostałem odtwarzacz mp3. Przerzuciłem na niego już około 1,5GB muzyki i spostrzegłem że przy odtwarzaniu leci tak że najpierw jeden wykonawca i wszystkie piosenki danego zespołu a dopiero jak skończą się lub ja przełącze to zaczyna się następny zespół...tyle że znowu wszystkie piosenki danego zespołu i dopiero nowy...(mam włączone losowe odtwarzanie piosenek) i chciałem się zapytac czy jest taka możliwośc zeby losowo odtwarzało mi piosenki, ale tak żeby losowało mi także z innego zespołu? i tą muzykę mam podzieloną według wykonawców w folderach, więc czy pomoże jeśli wrzucę wszystkie piosenki bez folderów i ewentualnie przemieszam je ze sobą?

Dodam że odtwarzacz to "Pentagram Vanquish mini p 5104"
  Odpowiedz
Działanie odtwarzacza Mp3 jest podobne do np: wieży hi-fi, kina domowego
Jeśli masz w w danych folderach to będzie ci odtwarzało wg. folderu
Wrzuć piosenki w jednym folderze najlepiej, i zaznacz tak jak pisałeś "losowe odtwarzanie" powinno to pomóc :)
  Odpowiedz
Problem rozwiązany :) temat można zamknąc a Lucyfer otrzymuje reputke za pomoc :)
  Odpowiedz