Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odtwarzacz muzyki
Znacie jakiś dajny odtwarzacz mp3?? Nie chce Winamp bo nie wiem czemu ale mi nie pasuje (nie będę tłumaczył czemu).
  Odpowiedz
Ja korzystam i polecam AIMP, najlepiej 3. Winamp dla mnie trochę się wiesza.
  Odpowiedz
Ja polecam VLC player zarówno do filmów jak i muzyki :)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Jeszcze mam pytanie. Czy te głośniki wykorzstają całą moc głośników i czy będzie jakaś lepsza jakość głośników? Pisze z tel, przepraszam za błędy i specyfike wiadomości.

Jeszcze mam pytanie. Czy te głośniki wykorzstają całą moc głośników i czy będzie jakaś lepsza jakość głośników? Pisze z tel, przepraszam za błędy i specyfike wiadomości.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości