Sympatyczna z Ciebie osóbka, fajnie się opisałaś teraz pozostaje nam czekać na Twoje zdjęcie
(nic nie narzucam)

Cześć i witaj!
PS.
Też jestem '96 <- to najlepszy rocznik!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ohayo\(^v^)/
|
Miło poznać Ohayo (może opowiesz skąd wziął się nick?
![]() Sympatyczna z Ciebie osóbka, fajnie się opisałaś teraz pozostaje nam czekać na Twoje zdjęcie (nic nie narzucam) ![]() Cześć i witaj! PS. Też jestem '96 <- to najlepszy rocznik! Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.04.2013, 16:20
Nick wziął się stąd, iż ulubiony bohater z anime "Amnesia" miał na imię Shin, a że chciałam żeby by bardziej dziewczęcy dodałam na końcu A czyli pierwszą literę mojego zdrobnienia (Asia)
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
17.04.2013, 20:42
(17.04.2013, 16:20)Shina96 napisał(a): hehehe zdj będzie jak tylko uzbieram odpowiednią liczbę postów^^ Pozostaje cierpliwie czekać ![]() Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
17.04.2013, 20:50
Witam, witam
![]() B0hazard napisał(a):PS.WTF? o.O Ciekawe czemu to 94 jest tak wychwalany. ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.04.2013, 21:16
Mój dziadek mówi, że to rocznik 26 jest najlepszy... Kto ma w końcu racje?
17.04.2013, 21:26
każdy rocznik jest dobry
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
18.04.2013, 19:10
pff a o 999
![]() ![]() ![]() http://odjechani.com.pl/Thread-Taka-tam-...4#pid97574 ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |