Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Opinie na temat Symbiana.
Siemka mam takie pytanko. Czy ktos z was ma telefon na symbianie? A jesli tak to jak sie on wam sprawuje? Mam zamiar kupic telefon nokia 5800 i mam dylemat prosze o pomoc ;]
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ja mam nokię na symbianie i jest za przeproszeniem do d*py. Lepiej trochę dorzucić i kupić coś na androidzie.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Na symbiana już nawet dobrych gier nie robią za 2 lata system pójdzie w niepamięć

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
Symbian się zacina, mało kto go wspiera. Jeżeli potrzebujesz telefonu tylko do jego roli, czyli dzwonienia i sms, to będzie ok. Do głębszej zabawy już tak bardzo średnio. Zdarzają się przypadki, że przy mocniej zapchanej skrzynce sms, telefon lubi zamulać. Gry na niego są, ale jest ich mało, i jak closer9 napisał - nie robią już ich chyba praktycznie. Najtrafniejszym wyborem będzie faktycznie android. Sam go posiadam, jak większość pewnie.
  Odpowiedz
Symbian jest jak android 2.1 - już dawno odszedł do lamusa.
Gry nie są już dawno wspierane. Od 2009 roku nokia wycofała się z technologii N-gage która miała
być połączeniem telefonu z konsolom. W ostateczności okazało się to być wielkim niewypałem.
Aplikacji na tą technologię brak. Na symbiana serii 3^ są pisane aplikacje natomiast na S60v2 S60v3 już nie.
Telefony z tym systemem działają wolno, często się zacinają. Odradzam Ci po całości. Lepiej kup sobie coś
na androidzie np. budżetowy LG L3, bądź droższy Sony Tipo.

Mówi Ci to były posiadacz Nokii N-Gage, N70, N73, N95 oraz N95 8GB.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A jak chodzi o jakiś telefon na Androidzie a w miare tani (Mam na myśli coś nie przekraczające 400 zł co możecie polecic? :D Bo według mnie główną zaletą symbiana jest to że jest instalowany w tanich telefonach ;]
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Najgorszy popularny system operacyjny na telefon z jakim miałem do czynienia.
  Odpowiedz