Nagrywanie w pętli - Karta się zapełniła i już nie nadpisuje, a w urządzeniu ma być nadpisywanie. Proszę o pomoc.
Opticam g3d rejestrator jazdy
|
23.09.2013, 09:15
Witam, zakupiłem sobie opticam g3d. Dołączona do urządzenia instrukcja nie zawiera na tyle informacji ile potrzebuję. Mam problem z kilkoma rzeczami, mianowicie nie wiem jak działa detektor ruchu- jak go uruchomić ?
Nagrywanie w pętli - Karta się zapełniła i już nie nadpisuje, a w urządzeniu ma być nadpisywanie. Proszę o pomoc. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.10.2013, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2013, 16:12 przez Swordancer.)
(23.09.2013, 09:15)IRAS napisał(a): Witam, zakupiłem sobie opticam g3d. Dołączona do urządzenia instrukcja nie zawiera na tyle informacji ile potrzebuję. Mam problem z kilkoma rzeczami, mianowicie nie wiem jak działa detektor ruchu- jak go uruchomić ? Witam, mam ten sam problem. Czy ktoś już znalazł rozwiązanie na to czy reklamować i kupić co innego?
30.10.2013, 11:33
Problem nie rozwiązany nadal potrzebna pomoc odjechanych.....
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
31.10.2013, 01:29
20.11.2013, 15:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2013, 16:13 przez Swordancer.)
No i jak? masz go już? Ja nadal się morduje...
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
20.11.2013, 16:27
Detektor ruchu powinien sam uruchomić nagrywanie gdy się poruszasz i je wyłączyć, gdy samochód jest jakiś czas w spoczynku. Gdy urządzenie jest włączone, to detektor też.
Co do karty to spróbuj ją sformatować. Nie miałem styczności z tego typu urządzeniami, więc może opisz na jakiej zasadzie działa uruchamianie zapętlania, czy urządzenie ma jakieś opcje konfiguracyjne? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości