Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oszukać Przeznaczenie 5!
[Obrazek: Zwiastun-Oszukac-przeznaczenie-5-bw48987.jpg]

Opis:
W Oszukać przeznaczenie 5 Śmierć jest jak zawsze wszechobecna. Jej moce zostają wyzwolone, gdy przeczucie jednego człowieka ratuje grupę robotników od śmierci pod gruzami mostu wiszącego. Przeznaczeniem tych ludzi było nie przetrwać. Teraz w przerażającym wyścigu z czasem, przeklęta grupa gorączkowo próbuje odkryć sposób ucieczki przed złowrogim planem Śmierci.

Data Premiery:
26 sierpnia 2011 roku

Trailer:

Oglądałem wszystkie części, więc tą też na pewno oglądnę.
Pojawiają się jednak plotki, że jest to ostatnia część z serii Final Destination.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ooooo coś co lubię :)
Nie ma mowy bym przegapił ten film ;)
Każdą część widziałem kila razy :)
  Odpowiedz
Ciekawe były pierwsze dwie części, reszta to kaszanka.
  Odpowiedz
w 3D jak Byłem na Oszukać Przeznaczenie 4 zdecydowanie się podoba =] także ja napewno się wybiorę =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Ja myślałem że już koniec serii a tu "piątka" się pojawiła a im oszukiwanie bardziej komputerowe tym bardziej mnie to zniechęca do oglądania.
  Odpowiedz
Jak dla mnie cała seria filmów była super tą część również oglądne.
  Odpowiedz
Seria tych filmów jest świetna , trzyma w napięciu do ostatniej chwili.
Można je oglądać po kilka razy.Brawo
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości