Oszustwo na tablica.pl na 3 zł konsekwencje?
|
22.10.2013, 15:04
Witam witam, coś można zrobić jeśli ktoś wyciulał nas na 3 zł? Miał wysłać kartę pamięci pocztą i tak nie dotarła? I jeszcze miał fałszywe dane? Da się go ukarać czy nie?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.10.2013, 15:25
To tylko 3 zł, szkoda nawet sobie i komuś głowę zawracać ;]
Ja bym się tylko cieszył, że to 3 zł, a nie 300 zł
22.10.2013, 15:29
hahahahahaha, z tegoo co wiem to nic nie można za 3 zł zrobić
22.10.2013, 16:00
Taki koleś może oszukać kilkaset osób i już ma pokaźną sumkę. Tablica to nie allegro, tam panują inne zasady i na przyszłość trzeba się pilnować.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
24.10.2013, 20:08
Mnie oszukali na 80zł i nic nie dało się zrobić
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
25.10.2013, 19:36
Tablica jasno i wyraźnie tłumaczy że ogłoszenia które się na niej znajdują, mają zawierać się osobiście.
Nie biorą oni odpowiedzialności za wysyłki ani w sumie.. za nic. Tak to jest darmowe ogłoszenia = zero ochrony kupującego. Daj sobie spokój, 3 złote to nie majątek lepiej wyciągnąć wnioski i żyć dalej :-). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|