Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Owczarek Niemiecki - Eksterier
[Obrazek: xo596_SagA-(12).png]
W szczenięcym wieku była tresowana do Służb Mundurowych ... Niefart wystraszyła się strzałów , za parę złoty sprzedana trafiła na łańcuch zastraszona myślę że nie bita ale ciężko z nią było psychicznie wycieńczona ze złamanym ogonem spędzała swój czas ... Pewnego dnia dowiedziałem się o niej i podobno miała być "odstrzelona" z jakiego powodu nie wiem bez agresji żadnego zamiłowania do ataku na zwierzęta gospodarcze psy czy koty ... POWIEDZIAŁEM ŻE JĄ ZABIERAM !
Od tego czasu jest u mnie mieszka w kojcu przy działce codziennie jest wyprowadzana na spacer tresowana super suczka aport atak szukanie wszystko opanowane do prawie perfekcji oczywiście zajęło mi przekonanie jej do życia w zabawie Rok ale na 100% nie pamięta tamtych ciężkich dni Teraz ma około 3Lat na wiosnę zamierzam dopuścić ją do dobrego psa i trenować szczeniaki jak będą tego charakteru co 'Saga' ja zarobię dobre pieniądze a one pójdą w dobre ręce ;)

.......................................................................................................................................
MÓJ ŚWIAT - TO CO KOCHAM

Odpowiedz