Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

PIERSI - Bałkanica (Official Video) [HD]

Znalazłem fajny remix od Kalwi and Remi :D
Remix'u lepiej mi się słucha :P
  Odpowiedz
Przyznam, że remix też jest niczego sobie :) Jak puściłam ostatnio w domu oryginał, to wszyscy przychodzili i pytali, co to za nuta, bo wpadła im w ucho. Była to chyba sobota. Przyznam, że przez cały dzień ta piosenka później była odtwarzana przez domowników ;)
  Odpowiedz
Sąsiad posłuchałbyś wreszcie oryginalnego teledysku anie jakieś remiksy stworzone prze DJ.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Przecież remiksy też są w porządku. Czasem bywają lepsze od oryginału ;)
  Odpowiedz
Połowę masz racji Nicholas a połowę nie.To zależy jeszcze jakie remiksy, bo jak ten, który sąsiad umieścił to mi się nie podoba.
  Odpowiedz
Kwestia gustu ;)
  Odpowiedz
Tak jest,wolny kraj jak to się mówi:P
  Odpowiedz
zaje.....te wpadło w ucho i to na prawdę ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Świetna piosenka! Piersi bez Kukiza też żyją!! :)
Kolejny hicior weselny ululalal :)
  Odpowiedz