Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

PIT-11 a program partnerski
Ot, dziwna sprawa. Zbliża się koniec lutego a wciąż nie dostałem rozliczenia z programu partnerskiego chomikuj. To mój pierwszy udział w tego typu programie partnerskim i nieco się martwię. Czy osoby, które rozliczały się już w zeszłym roku mogły by mi powiedzieć jak długo czekały poprzednio i czy w tym roku dostali już pismo? A może PIT-11 nie jest potrzebny i należy się rozliczać samodzielnie? Pisałem na mail PP, ale nie dostałem odpowiedzi. Podejrzewam, że skoro program został zakończony to i adres mejlowy zamknięto. Ktoś pomoże?

Pieniądze oczywiście dostałem w zeszłym roku, jeszcze przed zamknięciem programu, Jednak, jeśli dobrze rozumiem to do końca lutego powinni mi wysłać rozliczenie. Czy są osoby, które również czekają na PIT-11?
  Odpowiedz