Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

PITy za 2010 rok
Witam,
do wszystkich biorących udział w programie partnerskim chomika.
Czy dostaliście już pity za 2010 rok?
  Odpowiedz
Nie ,ja osobiście jeszcze nie dostałem , już nawet pisałem do Administracji w tej sprawie ale bez echa na razie.
  Odpowiedz
Ja zaczełam dopiero, zysków zero wiec mnie raczej to nie dotyczy.
  Odpowiedz
Słuchajcie, też do nich pisałem w tej sprawie - oczywiście zero odzewu. No kurde, pobrali podatek a teraz milczą. I w ogóle pp chyba jest zawieszony, bo wcale nie napływają prowizje. Może u was jest inaczej?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
hmmm... mi się wydawało że w ostatniej mojej wypłacie, która dostałem w lutym (czekałem 3 miesiace, w końcu wypełniłem ta nowa umowę) nie odliczyli mi podatku. co o tym sadzicie?
  Odpowiedz
Własnie przed chwilą otrzymałem PIT11 z chomikuj.pl (pocztą)
  Odpowiedz
(07.03.2011, 12:20)adam-as napisał(a): Własnie przed chwilą otrzymałem PIT11 z chomikuj.pl (pocztą)

Ja jeszcze nie :) Mam nadzieje ze nie bedzie błędu w kodzie pocztowym bo na koncie był ale miał być poprawiony.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości