Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

PSY - Gangnam Style - HIT na miarę makareny?
V-UNIT od Lucyfera najlepsze :) Na dodatek śmieszne ;]
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Sama nutka nie robi szału, choć trza przyznać, zostaje w głowie ;) Nie lubię takiej muzyki, ale często łapie się na jej nuceniu w ciągu dnia. Za miesiąc i tak minie szał na Koreańczyka, podobnie jak było to z tym utworkiem:

A zastanawialiście się jak wygląda teledysk Psy bez muzyki? Zobaczcie.

Odpowiedz
Z każdym utworem jest tak samo zyskuję sławę a później przychodzą nowe utwoty i one sław zyskuję a później to samo nie ma utworu który cały czas ma sławę są różne znane ale nie ma który zostaje na stałe.
  Odpowiedz
pandokti napisał(a):...nie ma utworu który cały czas ma sławę są różne znane ale nie ma który zostaje na stałe.

Heh, jesteś tego pewien?

To tylko parę przykładów, choć można by tak wymieniać i wymieniać ;)
  Odpowiedz
Mnie ten kawałek bardzo przypadł do gustu, pierwszy raz zobaczyłam go w TV i wpisałam na YouTube, przysłuchałam się i wpadł w ucho, nie spodziewałam się, że Korea Południowa może coś takiego stworzyć...
  Odpowiedz
Polski Gangnam Style - Bez Kitu

Odpowiedz
Nie widzę w tej melodii naprawdę nic takiego, czym warto byłoby się zachwycać. Dla mnie to straszne, że taką kaszaną zachwycają się ludzie chyba już teraz na całym świecie, a prawdziwi artyści dalej siedzą w swoich niszach. Blee
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości