PSY - Gangnam Style - HIT na miarę makareny?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.10.2012, 01:22
Sama nutka nie robi szału, choć trza przyznać, zostaje w głowie Nie lubię takiej muzyki, ale często łapie się na jej nuceniu w ciągu dnia. Za miesiąc i tak minie szał na Koreańczyka, podobnie jak było to z tym utworkiem:
A zastanawialiście się jak wygląda teledysk Psy bez muzyki? Zobaczcie.
23.10.2012, 09:23
Z każdym utworem jest tak samo zyskuję sławę a później przychodzą nowe utwoty i one sław zyskuję a później to samo nie ma utworu który cały czas ma sławę są różne znane ale nie ma który zostaje na stałe.
23.10.2012, 15:10
pandokti napisał(a):...nie ma utworu który cały czas ma sławę są różne znane ale nie ma który zostaje na stałe. Heh, jesteś tego pewien?
30.10.2012, 19:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2012, 21:22 przez MissFuneral.)
Mnie ten kawałek bardzo przypadł do gustu, pierwszy raz zobaczyłam go w TV i wpisałam na YouTube, przysłuchałam się i wpadł w ucho, nie spodziewałam się, że Korea Południowa może coś takiego stworzyć...
27.11.2012, 17:24
Polski Gangnam Style - Bez Kitu
27.11.2012, 18:33
Nie widzę w tej melodii naprawdę nic takiego, czym warto byłoby się zachwycać. Dla mnie to straszne, że taką kaszaną zachwycają się ludzie chyba już teraz na całym świecie, a prawdziwi artyści dalej siedzą w swoich niszach. Blee
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości