Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

PenDrive 8 gb - 9,99pln x-com.pl
Pendrive toshiba 8 gb za dyszkę 

http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/6529 ponad 1300 sztuk pozostało jeszcze :>
  Odpowiedz
Miałem ten pendrive tylko w wersji 16Gb. Niestety po roku uszkodził się w transmiterze fm. Nie ma możliwości formatu, wszystkie znane mi sposoby nie podołały. Generalnie bardzo wolny był, więc nie spodziewajcie się za wiele. Za dyszkę oczywiście warto ale do jakiś pierdół bo mała prędkość i zaledwie 8Gb to na dzisiejsze standardy bardzo słaba specyfikacja. Zamieniłem na AData UV150 32Gb i generalnie polecam wydać na pena nieco więcej pieniążków, no i nie pchać się w 8Gb.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz