Permanentny spam w CHR
|
28.03.2012, 22:46
Fajnie by było, jakby administracja dodała możliwość ustalenia, kto może się reklamować. Np, tylko konta ze stażem +x czasu, konta z chomikmaniacem, itp. Albo pisanie w CHR na hasło, które byłoby zapisane gdzieś (bot tego nie sprawdzi, nie ma jak).
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.03.2012, 23:45
Wyłączenie rozmówek niewiele daje, jest także uciążliwe. Ja na początku blokowałem natrętów, ale powstawało ich coraz więcej. Więc poświęcam więcej czasu i najzwyczajniej kasuję takie wiadomości. Trochę to uciążliwe, ale nie poddam się. Od kilku dni jest lepiej, mniej reklam. Zwłaszcza z kont, które powstają na godzinę, a potem są usuwane.
31.03.2012, 09:22
szpilmen napisał(a):Więc poświęcam więcej czasu i najzwyczajniej kasuję takie wiadomości. Trochę to uciążliwe, ale nie poddam się. Polecam poradnik naszego Administratora - Jak czyścić chomikowe rozmowy bez wysiłku?
---
31.03.2012, 19:28
Ja też wiele czasu poświęcałam na kasowanie spamu. Lecz od kilku dni jest spokój! Koniec niechcianych reklam w hurcie!
06.04.2012, 22:16
Mam wrażenie, że chomikuj.pl rozwiązało ten problem.
A to dlatego, że w CHR nie zauważyłem takiego spamu jak wcześniej.
07.04.2012, 18:21
Pomóżcie rozwiązać problem spamu http://odjechani.com.pl/thread-7070.html
![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: