Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Permanentny spam w CHR
Fajnie by było, jakby administracja dodała możliwość ustalenia, kto może się reklamować. Np, tylko konta ze stażem +x czasu, konta z chomikmaniacem, itp. Albo pisanie w CHR na hasło, które byłoby zapisane gdzieś (bot tego nie sprawdzi, nie ma jak).
  Odpowiedz
Wyłączenie rozmówek niewiele daje, jest także uciążliwe. Ja na początku blokowałem natrętów, ale powstawało ich coraz więcej. Więc poświęcam więcej czasu i najzwyczajniej kasuję takie wiadomości. Trochę to uciążliwe, ale nie poddam się. Od kilku dni jest lepiej, mniej reklam. Zwłaszcza z kont, które powstają na godzinę, a potem są usuwane.
  Odpowiedz
szpilmen napisał(a):Więc poświęcam więcej czasu i najzwyczajniej kasuję takie wiadomości. Trochę to uciążliwe, ale nie poddam się.

Polecam poradnik naszego Administratora - Jak czyścić chomikowe rozmowy bez wysiłku?
---
  Odpowiedz
Ja też wiele czasu poświęcałam na kasowanie spamu. Lecz od kilku dni jest spokój! Koniec niechcianych reklam w hurcie!
  Odpowiedz
Mam wrażenie, że chomikuj.pl rozwiązało ten problem.
A to dlatego, że w CHR nie zauważyłem takiego spamu jak wcześniej.
  Odpowiedz
Kolejna aktualizacja zabezpieczeń (chyba że mam złe źródło informacji :D)
---
  Odpowiedz
Teraz to jeden będzie gonił drugiego :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Pomóżcie rozwiązać problem spamu http://odjechani.com.pl/thread-7070.html Pomocy
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: