Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Photoshop CS4 - zmiana kolorów grafiki
Jako iż wkurza mnie to, że nie mam porządnej grafki na ChomikBoxa, ściągnąłem Photoshopa CS4 i zrobiłem idealne, tylko nie mogę zmienić koloru z czarnego, mogę tylko na szary i czarny, do tego jest to, że tylko odcienie, a ja chcę pełen kolor.

Zrobiłem all fajny efekt, tylko teraz kolorystyka, jak zmienić tło itp.?

Pozdro
  Odpowiedz
Może po prostu zacznij od utworzenia tła w czarnym kolorze a dopiero później nakładaj kolejne elementy .

Ewentualnie przygotuj wszystko na tle bezbarwnym zapisz jako png a następnie nałóż na czarne tło .miałam kilka cs 4 i nie było problemu z kolorami .
  Odpowiedz
Abym wiedział w czym rzecz pokaż ustawienia jakie masz w photoszopie tzn.
w jakim trybie pracujesz?
Bo z Twoich informacji jest mi trudno dojść do tego co może być powodem.
Daj jakieś screeny i więcej informacji.
  Odpowiedz