Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pierścień, obrączka, sygnet u mężczyzny
Wiesz, ja specjalnie nad tym bym nie dumał, ale gdybym już koniecznie miał... Pomyślałbym nad jakimś symbolicznym wygrawerowanym tekstem i tyle. Taka pierdoła o której można wspomnieć przy każdej dobrej okazji.

W ogóle zastanów się w jakim celu chcesz nosić obrączkę. Para zakochanych? Wygraweruj sobie wasze inicjały jako symbol miłości. Jesteś fanem Tolkiena? Załóż ten przeklęty pierścień! Haha Fan Skyrima? Może coś takiego?

[Obrazek: skyrim_ring_2_by_worldofjewelcraft-d4je802.jpg]

Nosząc coś takiego, to jak nosić kaprys. Zakochałem się to to nosze taki, gram w Skyrima, to taki. Można i tak, można też przekuć go w długotrwały symbol, nie wiem, wygrawerować jakieś swoje najważniejsze życiowe motto, niezmienne od lat. Gdybym ja miał jakiś symbol założyć na palec, to wybrałbym sygnet z wilkiem, smokiem lub właśnie życiowym grawerem, ale z tu kolei wszystko zależy w jakim celu i dlaczego chcesz nosić coś na palcu.

Może masz zamiar wzbudzić burzę mózgów u osób które go dostrzegą, albo po prostu ładnie wyglądać w pierścionku, ma Ci dodać stylu. Stawiam na to ostatnie, ale sprecyzuj, ponieważ subtelność to pojęcie wysoce relatywne.

Dla jednego subtelny będzie pierścień z kwiatem lotosu, a dla innego, choćby taki...

[Obrazek: K20-5115-2.gif]

Subtelne, gdy nosząc to na środkowym placu zostawisz odciśnięty ślad na czole skurczybyka, który właśnie wszedł Ci w paradę.

Czysty relatywizm, subtelność zależy od tego co i jak chcesz przekazać, a jako anegdotę do tego co napisałem, mogę wam powiedzieć, że kumpel z grupy ćwiczeniowej nosi stalowy karwasz obejmujący część dłoni stalową plecionką, buty rodem z XXI wieku. Mnie to pasuje, też subtelne jak diabli, kto co lubi.
  Odpowiedz
Sword, Ty nawet z tak prostej i oczywistej dyskusji potrafisz zrobić głębszą polemikę Haha

Oj, Stary, mówiąc subtelny, miałem na myśli po prostu - subtelny ;) Delikatny i tyle.

Motto, czy jakiś cytat, ważne dla mnie słowa, myślałem o tym, ale treść po prostu nie była priorytetem. Miałem kaprys, chce ładną obrączkę, bach, ta mi się podoba, bach, biere! :) Kobiety kupują tak buty, a ja sobie kupiłem pierścionek! Koniec, kropka Haha
  Odpowiedz
No właśnie, dlatego się śmieję! Haha O to w tym wszystkim chodzi, na *** mi pierścień? A założę, bo to fajna ozdoba na mojej dłoni, aczkolwiek kompletna wy**bka. Jaki mam kaprys, tak robię.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości