![[Obrazek: 61a221bd16f8d72be33274ebdb919b95.jpg]](http://wikary.pl/img/61/a2/61a221bd16f8d72be33274ebdb919b95.jpg)
A jakie są wasze oczekiwania?

Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pierwszy dzień w szkole :D
|
02.09.2012, 11:14
![]() A jakie są wasze oczekiwania? ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Myślę , że fajnie będzie , bo jest bardzo zgrana klasa
![]() ![]()
02.09.2012, 11:45
A mi tam rybka.
![]() ![]() ![]()
02.09.2012, 11:51
U mnie sprawa wygląda troszkę inaczej bo wchodzę w całkiem nowe towarzystwo (ile będę w tym gimnazjum siedział
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02.09.2012, 12:12
Ja też idę do nowej szkoły , więc jednak stresik lekki jest.
No ale co tam... To już jutro więc czasu nie zatrzymam , tak jak napisał Imcoran , co ma być to będzie. Na wszystko jestem przygotowany , szczególnie na bójki , bo w tej szkole , takich nie brakuje ![]()
Również pędzę do nowej szkoły.
Wiadomo, że lekki stres jest. Idę do szkoły o której każdy mówi że jest bardzo chamska ale szczególnie się tego nie obawiam, dam sobie radę. "Jak każdy z nas, mam los we własnych rękach, co by się nie działo koleżko weź nie pękaj!" Tomasz Chada Trzeba się motywować ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Ja to już dawno po nowej szkole
![]() ![]() Imcoran napisał(a):Uczyć się będę pewnie tyle co wcześniej (czyli nicJakbym siebie widział ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
02.09.2012, 14:37
No, ja też nowe otoczenie ;]
Ale z tego ci mi brat mówił to przez pierwszy miesiąc nauczyciele pierwszej klasie nie mogą wpisać 1 i 2 ;] Jest będzie Plażing Smarznig ;] A co tam stres ;] Z całej klasy tylko sam idę do technikum ;]
02.09.2012, 14:41
Karrts napisał(a):Ale z tego ci mi brat mówił to przez pierwszy miesiąc nauczyciele pierwszej klasie nie mogą wpisać 1 i 2 ;]U mnie także jak byłem w 1 klasie to przez miesiąc nie było odpytywania z lekcji abyśmy się mogli przystosować do nowej szkoły ![]()
02.09.2012, 14:47
życie życie jest nowelą ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |