nasz projekt jeśli chcecie coś wiedzieć więcej piszcie bardzo mi na tym zależy
Podgląd:
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Plakat na akcję charytatywną
|
Witajcie chciałbym pomóc koledze robi akcję charytatywną na której będą zbierane pieniądze dla chorej dziewczynki Julii i mam taką prośbę trzeba by zrobić lub przerobić plakat mamy już zrobiony ale taki mało zachęcający jak możecie pomóżcie
nasz projekt jeśli chcecie coś wiedzieć więcej piszcie bardzo mi na tym zależy Podgląd: Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
jakie wymiary Cię interesują?
Takie jak zamieszczonego plakatu czyli 550px × 775px? Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
12.04.2012, 20:49
może być
drukarnia zrobi swoje
12.04.2012, 21:03
chumoru? ortografia widzę leży... ale nieważne.
napisałem do kumpla dając mu link oczywiście do tego tematu więc jak się zdecyduje to dam znać w poście lub poprzez PW. Ale obiecywać nie będę bo póki co nie ma go na gadulcu a nie chcę decydować za niego, sami rozumiecie. Pozdrawiam. |