Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pluginy - Photoshop cs6 pytanie
Mam system windows 7 i miałem photoshop cs6 extended zainstalowanego tylko 64 bit. Chciałem wypróbować czy pójdą pewne wtyczki, takie jak np. mask pro, lecz nie udało się otworzyć. Domyśliłem się że pewnie ściągnąłem wersję na 32 bit.

tu teraz moje pytanie: czy pluginy Topaz ma ktoś na 64 bit?
czy jedyne wyjście to uruchamiać je na 32 bit wersji programu?

odinstalowałem wersję extended i zainstalowałem obydwie wersje, lecz są to tylko wersje podstawowe. a gdy uruchamiam wersję 32 bit to czasem wokół obrazu są szaro-białe kwadraciki (przezroczystość) i cokolwiek robię to dzieją się dziwne rzeczy ;) Mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi. Po prostu chcę mieć tylko wersję extended 64 bit, a nie wiem czy większość fajnych pluginów da się na nim otworzyć.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz