Uzasadnijcie jakieś zadowolenia ...
Płyn do spryskiwaczy?
|
16.12.2011, 00:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2012, 16:55 przez MissFuneral.)
Jakiego płynu do spryskiwaczy używacie zimą ? Wiem napewno mokrego...
Uzasadnijcie jakieś zadowolenia ... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.12.2011, 00:22
Każdy płyn zimowy jest dobry.
Pozostaje tylko kwestia zapachu. Im tańszy tym gorzej pachnie.
26.12.2011, 22:14
Nie wszystkie płyny zimowe są dobre pamiętaj lepsze płyny do spryskiwaczy na zimie kosztują powyżej 20 zł.
jak coś to kupuj te droższe ponieważ są lepsze( gdyż maja więcej spirytusu lub jak kto woli alkoholu) zapach nie jest ważny, najważniejsze jest aby płyn nie zamarzł podczas dłuższego postoju na parkingu.
30.12.2011, 01:31
Używam płynu z supermarketu spożywczego i jakoś nie mam z nim problemu.
Nie kupuję drogich badziewi bo często są przereklamowane a zawartość często niewiele się różni od produktów najtańszych. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
06.08.2012, 20:44
Dajcie spokój kupiłam ostatnio w jakimś auchan płyn do spryskiwaczy za ok 10 i mało że śmierdzi to jeszcze nic nie daje, marze sie strasznie i ngdy więcej w żadnych supermarketach!
06.08.2012, 21:32
dla mnie dobry płyn do spryskiwaczy to taki który nie zamarznie przy -30 C na opakowaniu pisze do jakich temperatur jest w stanie płynnym wystarczy poczytać
07.08.2012, 00:59
Co roku na Boże Narodzenie jadę do Polski, pokonuję przez zimową Europę ponad 1500 km, bywa ciężko, zaliczyłem już przymarzające hamulce w audicy, gruda zamarzniętego śniegu, takiego spod podwozia tira rozbiła mi skrzynię biegów w volvo, w espace mróz rozwalił mi blok silnika... różnie bywało, płyn nie zamarzł mi nigdy... używam nierozcieńczonych koncentratów
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości