Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pochwal się klatką.
hahahahahahah dobre :D . Ja Wam klatki nie pokarzę bo pouciekacie :D
  Odpowiedz
Baron Ale To nie Twoja Klatka =] Ty Masz Zabójczą =] Normalnie Byś nią Killim Wszystkich a klatka Krucyfixa ciasnawa =] swojej nie pokaże bo.... bym musiał się ogolić hahaha =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Karolek wlazł do jeziora i podniósł się stan wody do poziomu alarmowego... hi hi.
A Beacik zamiast komentować niech coś też pokaże...
:P:P:P:P:P:P
  Odpowiedz
(03.04.2011, 15:33)CzekoladowyBaron napisał(a): A Beacik zamiast komentować niech coś też pokaże...
:P:P:P:P:P:P

Popieram Baron.......zawsze się coś znajdzie. Nie ma co pisać że nie ma co pokazać :)

Odpowiedz
hahahahahahhah o proszę jaka zgodna ciekawość pomęczcie się jeszcze :diabel:
  Odpowiedz
No dobra macie tu Beatki klatke dziewczyna się wstydzi tylko narazie trzyma wniej niegrzecznego kolege...

[Obrazek: klatkaeo0.jpg]
  Odpowiedz
A ja chciałbym posiedzieć w takiej
[Obrazek: klatka.jpg]
  Odpowiedz
Ta jest fajna :D
[Obrazek: 0173.jpg]
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
Tongue 
Ta jest dobra:D:D

[Obrazek: 19096412.jpg]
Dla tygryska z tym tygryskiem na pewno bym się dogadał hehe:)
[Obrazek: images1gxc.jpg]
Ten akurat się wkurzył bo go za długo tam trzymali,no nie wiem czy z tym bym się dogadał:(

Odpowiedz