Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pogrzeb Andrzeja Leppera
Dzisiaj odbędzie się pogrzeb Andrzeja Leppera.
Jak mi wiadomo jego ciało spoczywa w skromnej kapliczce przy cmentarzu w Darłowie.

Uroczystości o godz. 14 rozpocznie msza święta w kościele Matki Boskiej Ostrobramskiej w Krupach. Odprawi ją proboszcz miejscowej parafii ks. Andrzej Wróblewski

O godz. 15 na cmentarzu ma rozpocząć się ceremonia pochówku.
Poprowadzi ja ks. Wróblewski, oddane zostaną salwy honorowe.
  Odpowiedz
Byłem na pogrzebie bo jestem z darłowa dużo ludzi było szkoda go jaki był to każdy wie ale jak zrobił urodziny swoje 2005 roku to nigdy tego nie zapomne szczery był
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości