Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pójdziesz ze mną na seks? | Will You Have Sex with Me?
Jak myślicie czy ma to pokrycie w praktyce? Dla nieogarniętych RayWilliamJohnson
(którego nie trzeba chyba przedstawiać) pokazuje film na którym kobieta
oraz mężczyzna przeprowadzają próbę na przechodniach zadawając im pytanie
czy pójdą z nimi na seks. Co ciekawe, mężczyzna został totalnie spławiony a kobieta
miała tyle samo chętnych jak i przeciwnych. Prawda czy przesada?

Film to oglądnięcia tutaj niżej:

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
W sumie jak mi by ta dziewczyna zadała takie pytanie, to też bym powiedział Yes :)
  Odpowiedz
Ja też bym się zgodził :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Aż grzech odmówić takiej kobiecie więc nie ma co się dziwić, że miała takie poparcie ;) A facet to facet, wzięli go za zboczeńca i ma pozamiatane.
  Odpowiedz
hehe chyba kazdy z nas panowie by tej kobitce powiedział Yes :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Hm.. tylko nasuwają się pytania.
Dlaczego faceta pytającego o seks uważa się za zboczeńca a kobietę nie?
Czy faceci są bardziej otwarci na propozycje od nieznajomych?

Ciekawe, ciekawe.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Moim zdaniem taka okazja może się zdarzyć raz na całe życie.Nie przejmowałbym się co inni by na to powiedzieli,tylko bym się brał do ataku.Ja bym się zgodził jak inni Odjechani:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
HuczuHucz napisał(a):hehe chyba kazdy z nas panowie by tej kobitce powiedział Yes
Ehhhh

Niby za co byście poszli z nią do łóżka? Za to, że jest ładna? Panowie, trochę szacunku do własnej osoby :)
  Odpowiedz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Oj Buhay Buhay, nie dramatyzuj :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości