Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Polecam serwis Filmowy
http://zalukaj.com/polecony,4835175/         oto on seriale filmy,gatunkowo do woli-Pozdrawiam
  Odpowiedz
Nie ładnie dawać ref linka :P
Co do serwisu, trzeba płacić, inaczej nie masz szans na jakiekolwiek działania ponieważ: "Duże obciążenie, wejdź później lub się zaloguj"...
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Może u niektórych ta informacja wywoła paraliż czy padaczkę, ale nigdy nie oglądałem filmu on-line.
Nie wiem jak ktoś może zadowalać się tą ''darmową'' jakością. Nie widziałem jak to wygląda przy płatnym koncie i lepszym łączu internetowym. Ale to darmowe... to już wolę w ogóle nie oglądać.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Dobre łącze i da się oglądnąć za Free
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości