(29.09.2011, 12:15)admin napisał(a): A tu się kolego mylisz!Dlatego sie rozwiodłem, choć 17 listpada znów biorę ślub. Ponoć człowiek uczy sie na własnych błędach :/
Zapomniałeś jeszcze o mojej teściowej. Potrafi ściągać długi rzędu 2zł sprzed 10 lat!.
W prawie to masz jeszcze artykuły o przedawnianiu, a w przypadku mojej teściowej
przedawnienie nie istniejeZawsze pamięta. I nie marnuje papieru na ponaglenia
tylko przyczłapie do Ciebie z buta. Fiskus ma przy niej niewielką skuteczność więc o czym my tu mówimy
Policja i użytkownicy chomikuj.
|
30.09.2011, 07:35
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.09.2011, 10:47
01.10.2011, 00:14
No, no, jaką my tu elitę na forum mamy hehe...
Tony do 3 razy sztuka ![]() Ja mam jedną już 13 lat i jakoś żyję. Mało tego - nie wyobrażam sobie bez Niej życia ![]() Dobra czas zawrócić bo poszliśmy w nieco w inną stronę niż prowadził wątek ![]()
Przywracam temat wątku...
Niemiła sytuacja zaistniała się w mojej okolicy... Kolega przyleciał do mnie znerwicowany z sąsiedniego bloku żebym mu pomógł usunąć chomika, po tym (po powrocie z przesłuchania) jak Policja wpadła do jego mieszkania w sprawie posiadania chomika i plików na nim zgromadzonych. Zgarnęli jego i matkę na komisariat. Dostanie wezwanie do zapłacenia 800 zł. Jak opowiadał z tego co słyszał podczas przesłuchania na komisariacie, niektórzy otrzymali nawet po 3 tys zł grzywny. Wygląda na to ze chomikuj.pl udostępnia wszystkie nasze dane... Potem usługodawcy usług telekomunikacyjnych. Już widzę jak do mnie wpadają... ![]() (10.10.2011, 21:16)Senisde napisał(a): ...Kolega przyleciał do mnie z sąsiedniego bloku żebym mu pomógł usunąć chomika. Policja wpadła do jego mieszkania w sprawie posiadania chomika i plików na nim posiadanych, zgarnęła jego i matkę na komisariat... Najpierw kolega przyleciał Ci powiedzieć jak go przed chwilą zgarnęli? A były helikoptery i czołgi pod blokiem?
18.10.2011, 14:58
13.12.2011, 19:53
Prawdopodobnie ZPAV wniosła zażalenie do Policji i oni muszą w odpowiedzi podjąć działania mające na celu uzyskanie informacji,
pozwalających na zidentyfikowanie osoby winnej, czyli tej która naraziła na straty ZPAV.
17.12.2011, 15:37
ZNALAZŁAM W KOMENTARZACH POD JAKIMŚ ARTYKUŁEM FAJNY WIERSZ, ZACYTUJĘ JEŚLI MOŻNA:
tetsuya: Kiedy przyjdą przeszukać dom, Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Nakazem w dłoni w drzwi załomocą - Wiesz o jaką im chodzi zbrodnię? Ściągałeś pliki Przez dwa tygodnie. Już przed twym domem setki są glin, Dokąd uciekać? Chyba do Chin. A wszystko przez to, że owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogoś gorszego, Niźli mordercę wielokrotnego... Kiedyś przyjdą napewno pogrzebać ci w kompie Może się zlitują, w co szczerze wątpie, Jak GROM w nocy przez dach się wkują, Płyty połamią, save’y skasują, Pójdzie się j**ać w Fifie kariera, Znów w NFS’a startujesz od zera, Choć w call of duty wojne wygrałeś, Choć wiele nocy przez to zarwałeś, Brak u nich skrupułów, litości nie mają, Za dyskutowanie zarobisz pałą, Nie pomogą płacze ,ani lamenty Cały twój hardware w foli zapięty, Już biurko puste, już wiatrak nie chuczy Może mnie w końcu to coś nauczy, Mijają godziny, mijają dni, Chyba oszaleję, wciąż komp mi się śni, Dzwonie na pały, może coś da się załatwić, Jakiś glina mówi: muszę pana zmartwić, Tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, Kompa pan oddał przebranym złodziejom, Jaki jest morał mojej definicji? Profilaktycznie nie wpuszczaj policji! ŚWIETNA TWÓRCZOŚĆ, MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE ŁAMIĘ PRAW AUTORSKICH TWÓRCY CYTUJĄC JEGO WIERSZ NA FORUM
17.12.2011, 16:09
dobry wiersz
![]()
29.12.2011, 20:23
a umnie dzisiaj policja byla mnie przesluchac w sprawie pliku muzycznego dalej nazwany charaktery sprawdzilem to i okazalo sie ze jest to czasopismo psychologiczne pdf a nie muzyka . zlecila im to policja z kielc jak sie zapytalem co dalej to oni nic nie wiedza a teraz niewiem czego sie spodziewac. czy mam wszystkie plyty z filmami i grami ukryc gdzies , wyczyscic komputer.
|