Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Policz czarne kropki
Witajcie
Kto policzy ile jest czarnych kropek, ja przyznam że mam problem :]
[Obrazek: 302478_316626668432647_468618952_n.jpg]

PS: Tylko nie pisać takich postów jak np.; 12, 48 bo zrobi się ogromny spam ;]
  Odpowiedz
Aż mi łzy lecą od tego. Nie ma w ogóle czarnych kropek to tylko złudzenie.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Moim zdaniem brak kropek. Wydaje się, że są, ale tak jak to powiedział lkssignal ' to tylko złudzenie ' , ja też tak sądzę. :)
  Odpowiedz
Złudzenie optyczne, udowadniające że ludzkie oko bardzo prosto oszukać.
Dla ciekawskich, czy kółka na obrazku poniżej się kręcą?

[Obrazek: 252738_10150986732843108_1185841768_n-1344115960.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Dokładnie: )
Aby nie pisać krótkich postów mam coś od siebie :

Patrzcie na nos tej Pani przez około 10-15 sekund następnie odwróć się w stronę ściany i mrugaj oczami najszybciej jak potrafisz :D

[Obrazek: 230620121218-patrz-na-nos-kobiety.jpg]
  Odpowiedz
saturas napisał(a):Patrzcie na nos tej Pani przez około 10-15 sekund następnie odwróć się w stronę ściany i mrugaj oczami najszybciej jak potrafisz
Widzę jakąś piękną panie na ścianie ^^
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Haha nie ma czarnych kropek , są tylko białe :P :D
  Odpowiedz
(04.08.2012, 23:36)saturas napisał(a): Dokładnie: )
Aby nie pisać krótkich postów mam coś od siebie :

Patrzcie na nos tej Pani przez około 10-15 sekund następnie odwróć się w stronę ściany i mrugaj oczami najszybciej jak potrafisz :D

[Obrazek: 230620121218-patrz-na-nos-kobiety.jpg]

Oooo kurde, nawet kolory widać. :D
  Odpowiedz
No bardzo fajny efekt, już dawno go widziałem - natknąłem się kiedyś na ten
obrazek szukając czegoś na chomikuj.pl
Najlepiej skupić wzrok na czerwonym nosie, następnie przez 2-3 sekundy mrugać a potem
przestać i patrzeć jak zdjęcie nabiera ostrości.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
jak patrzysz się na białą kropke to z boku wydaje się że jest czarna hehe im bardziej się wpatrujesz tym lesze złudzenie
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: