Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Polsat Cyfrowy
Mam bardzo kiepską opinie o tych ludziach i nie polecam tej platformy. szczególnie trzeba uważać na formę umowy, która się podpisuje. Oczywiście drobnym druczkiem (konsultant ci o tym nie powie) napisane jest, że na dwa miesiące przed zakończeniem umowy musisz pisemnie złożyć rezygnację z ich usług. Jeśli tego nie zrobisz, przedłużą ci umowę automatycznie o czas, na który podpisałeś umowę (w moim wypadku rok). I nic z tym nie zrobisz, jak zerwiesz umowę wcześniej, wlepią ci karę umowną. Teraz jestem już mądrzejszy i zawsze, od kilku lat automatycznie przy podpisywaniu umowy składam od razu rezygnację z usług z datą, którą wskazuje umowa. I polecam każdemu tak robić.
  Odpowiedz
Dwa miesiące w polsacie ja w telewizji n mam trzy miesiące i na tych samych zasadach co w cyfrowym polsacie. Najlepsza jest telewizja na kartę ponieważ ona jest bez umów bez niczego doładowujesz ją kiedy chcesz i nie drogo nie pamiętam teraz opłat ale wiem, że tanio jest. W telewizji na kartę możesz kiedy chcesz zaprzestać doładowywania.
  Odpowiedz
(17.10.2012, 14:40)Ojgen napisał(a): Oczywiście drobnym druczkiem (konsultant ci o tym nie powie) napisane jest, że na dwa miesiące przed zakończeniem umowy musisz pisemnie złożyć rezygnację z ich usług. Jeśli tego nie zrobisz, przedłużą ci umowę automatycznie o czas, na który podpisałeś umowę (w moim wypadku rok). I nic z tym nie zrobisz, jak zerwiesz umowę wcześniej, wlepią ci karę umowną.

Dokładnie tak samo miałem, mam pakiet familijny i chciałem wskoczyć na podstawowy taki mini pakiet, a kończyła mi się umowa więc myślę, że to będzie dobry czas na zejście w mniejszy i tańszy pakiet. Poszedłem do punktu obsługi i mówię że kończy mi się umowa i chce zejść na pakiet mini, i co okazało się że trzeba 2 miechy przed końcem umowy takie coś zgłosić. I teraz dalej jestem zmuszony płacić 40 zł za duży pakiet, który prawie się nie różni od Mini
To jest tylko nabijanie ludzi w butelkę ...

A dodam jeszcze że raz spóźniłem się za rachunkiem i od tamtej pory wydzwaniają tydzień przed terminem zapłaty i przypominają o rachunku, co mnie już osobiście wkurza...
  Odpowiedz
Mnie zrazili ostatecznie (choć i tak tym automatycznym przedłużeniem dostatecznie mnie rozjuszyli) tym, że jak w końcu udało mi się z nich wyreklamować (wyliczyłem, że kara za zerwanie umowy o 4 miesiące wcześniej i tak mi się opłaci przy przejściu do innego operatora), to wyłączyli mi sygnał natychmiast, mimo że miałem go opłaconego jeszcze kilka dni. Chamstwo i tyle.
  Odpowiedz
Ja tam na Polsat nie narzekam :) Mam ich usługi już od 3 lat i póki co jest dobrze ;)
  Odpowiedz
Cyfrowy polsat jak każda inna, wszyscy są siebie warci.
Osobiście mam n'ke, lecz bardzo mało oglądam telewizji więc ogólnie mam to w D*.
Nie rozumiem pretensji niektórych ludzi, czytajcie dokładnie umowy, a potem nie płaczcie że
nie wiedzieliście.

W każdej umowie są jakieś kruczki, nie ma co wierzyć konsultantom ponieważ ukrywają to
celowo poprzez narzucone przez pracodawce zasady.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Obecnie posiadam cyfrowy polsat, w tym roku minie 2 lata jeśli dobrze liczę gdy go zakupiłem, wcześniej miałem telewizję N-kie chyba 3,4 lata do tyłu albo jeszcze więcej, teraz od stycznia będę miał zwykłą telewizję z 19 kanałami, rodzice mówią iż 1500 czy ta 2000 kanałów nikt nie będzie oglądał w tym 2/4 zakodowanych, chociaż koszt utrzymania takiej telewizji nie jest taki wysoki bo tylko 50 zł, nawet niespełna z tego co wiem tak czy inaczej nie jest to fortuna dla mojej rodziny, chociaż wolałbym aby były takie kanały jak History, Discaver Channel, World czy Extreme Sport Channel czy Nat geo wild, no cóż mam czas do stycznia. :)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Jestem w posiadaniu CP i na ten czas nie mam się do czego przyczepić. Ceny jak na moje oko to są bardzo niskie a liczba kanałów również spora. ;)
  Odpowiedz
Jestem posiadaczem CP od kilku lat, oprócz wyżej wymienionych wad dodałbym pazerność na kasę, zwłaszcza jeśli chodzi o wydarzenia sportowe. Przy jakichkolwiek mistrzostwach, czy to Europy, czy Świata, Polsat uruchamia dodatkowe kanały, które są ekstra płatne. Na podstawowych kanałach zwykle leci kilka nieistotnych meczy, natomiast na płatnych dodatkowo mamy wszystko. Jest to ewidentny skok na kasę i chamstwo. Warto brać to pod uwagę jeśli komuś zależy na kanałach sportowych.
  Odpowiedz