Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pomocy: Dwa pytania : baner chomika , strona chomika
Witam .

Trochę głupio , że pierwszy post i od razu pytanie .
Przejdźmy do rzeczy , otóż chciałbym się dowiedzieć :
1.skąd mogę wziąć taki banerek
[Obrazek: Ludek1111.gif]
z nazwą mojego chomika ;
2. Prosiłbym o podanie jakiś wskazówek do robienie strony "o mnie" , ponieważ zrobiłem sobie szablon htm , wszystko ładnie , a jak dodałem do chomika to nie działało . I w końcu nie wiem jak to robić ...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
  Odpowiedz
1. Każdy może mieć swój bannerek, więcej info tutaj: http://odjechani.com.pl/Thread-Sk%C4%85d...on-chomika

2. Hmm... W "O mnie" pewnie jest jakaś okrojona wersja html tak jak w opisach folderów, nie wiem... Ale uważam, że nie warto robić tam nic szczególnego ponieważ tam i tak nikt chyba nie zagląda.
  Odpowiedz
Dziękuję , a i z drugim już wiem ocb. Niepotrzebnie dawałem head'a Facepalm: , a i css mi sie pojawilo Facepalm: .
  Odpowiedz