Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Portal za darmo na Steamie
Portal za darmo na Steamie dla osób które pobiorą grę do 20.09.2011.
potem gra powróci do swojej starej ceny. Ale jeśli przed 20 września ściągnięcie ją na dysk, to nikt Wam jej nie zabierze - będziecie mogli grać do woli, bo zostanie przypisana do Waszego konta. I na własnej skórze przekonacie się, czym ludzie jakiś czas temu tak się zachwycali. Średnia ocen oscylująca wokół 90 mówi sama za siebie...

Jeśli skorzystałeś z tej promocji to proszę odwdzięcz się klikając "reputacja"
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
portal jeszcze za free :)
http://store.steampowered.com/app/400/

Gra jest niesamowita, wymaga ogromnego myślenia i o ile pierwsze etapy są łatwe to po 13 etapie zaczyna się główkowanie na max. a najlepsze jest dopiero przed nami, kiedy skończymy 16 etap, a właściwie nie skończymy bo... a nie powiem wam bo niespodzianki nie będzie. Powiem tylko, że w grze gdy przejdziemy 16 leveli to dopiero połowa gry.
Wogóle twórcy dodali ją jako dodatek do płyty ORANGE BOX i miała być smaczkiem dla fanów HALF LIFE, zamiast tego stała się hitem samym w sobie i zyskałą miliony fanów na całym świecie.
Jednym z nich jestem ja.
w komórce mam jako dzwonek muzyczkę z końcowej sceny gry:

Na gali Game Developers Conference w San Francisco PORTAL otrzymała tytuł gry roku 2007!

Mój nick na steamie polx (ikonka z ładną blondi)

Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
  Odpowiedz
Wczoraj wieczorem pobrałem grę, dziś grałem.
Przeszedłem całą, jest 19 lvli.
Trudność? Banalna, tylko w ostatniej misji (19) trzeba trochę się pomęczyć bo jest dużo biegania.
Czas w jaki przeszedłem grę to 3 godziny. "3.4 godz. w ciągu ost. 2 tyg. / 3.4 godz. łącznie" - statystyki ze steam.

Gra łatwa i krótka, nigdy wcześniej w nią nie grałem.
A skoro przeszedłem całą... wciąga :)
  Odpowiedz
Gra słaba i moim zdaniem nudna.
Nie grałem ale przypuszczam ze zwiastunu.

Nie warto pobierać ? - czy może pobrać ? Oto jest pytanie.
  Odpowiedz
To jest gra logiczna w której trzeba troszkę pomyśleć.
Myślę, że warto, gra nie wymaga grania bóg wie ile czasu.
Trzy godziny i masz zaliczoną gierkę.
  Odpowiedz
Kruchy przecież 19 leveli to połowa gry dopiero... (wczesniej pisałem 16 bo mi się pomerdało coś - grałem w to ze 2 lata temu)
Na pewno ukończyłeś całą ???
  Odpowiedz
Jest 19 lvli po których dostajesz napisy końcowe.

Są też w menu dodatkowe lvle, często przerobione stare poziomy aby było trudniej.
  Odpowiedz
to widzę, że nie przeszedłeś gry
hehe
dałeś się spalić po końcowym lewelu???
a myślałem, że wykombinujesz lepiej :)

hehe
wróć do ostatniego lewelu i pokombinuj.
Dla ułatwienia ci powiem, że nie możesz dać się zabić...
  Odpowiedz
Nie rozumiem?
Ostatni lvl jest z tym działkiem, gdzie musisz jego części wrzucać do takiego czerwonego otworu. Nic trudnego :P
  Odpowiedz