Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Jednej osoby do SHELL
Witam. Poszukuje jednej osoby do wspólnego konta SHELL. Ilość punktów do ustalenia.

Kontakt GG : 2334738
Takie malutkie info ode mnie.
Radzę Ci dobrze przeczytać regulamin osoby która udostępnia Ci serwer shell ponieważ naprawdę mało
osób zgadza się aby z jednego konta korzystało dwóch ludzi. Złapanie na gorącym uczynku grozi zablokowaniem
serwera bez zwrotu gotówki, czy też punktów.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Nie napisał o szczegółach. Może chodzi np. o oferte HeroRamzesa.

[Obrazek: 1341583.jpeg]