Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Lista Uploaderów v.2
Witam.
Postanowiłem zrobić nową listę w której będą bardziej szczegółowe informacje.
Każdy chyba wie do czego słuzy uplader więc nie będe sie rozpisywał :)
No to zaczynamy :

Uploader Sensity

Cennik :
900PKT -1 GB (Upladowanie Skryptem[Wymagane Hasło])
1500PKT - 1GB (Upladowanie Przeglądarką)
3000PKT - Zrobienie ReRAR(Zapakowanie do .rar lub rozpakowanie i zapakowanie w innej wadze.)

UWAGA :
Cena wrzucania eBOOKów jest podwójona.
Przy dluższej wspołpracy kazdy dostaje po 15-tym zleceniu 20% Rabatu na każde pełne 1 GB.

Kontakt : GG:13475906
Komentarze Sensity

Metiso(chomik metiso)
Jako opiekun servera jestem pod wrażeniem z jaką zanagazowaniem nasz kolega robi uploady.
Naszyły mi tylko 3 słowa : Szybko, tanio, wygodnie :)
Można mu zaufać w 100%. Polecam.
Sebastian(chomik bastekasg)
Sensity jest najlepszym uploaderem z jakim ja sie spotkałem. Bardzo szybki wręcz natychmiastowy upload, bardzo tani zresztą, super kontakt i dodatkowa pomoc dla chomika

Aby dodać sie do upladerów nalezy wypelnic nastepujacy wniosek i wysłać go w poście

Cennik - ?
Uwagi - Jesli nie ma zostawiamy puste.
Szybki Kontakt - ?
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Ja jestem uploaderem 1 GB / 1500 pkt.

kontakt GG 9514140