Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Szukam chwytliwej nazwy chomika.
Witajcie, tak jak temacie. Szukam chwytliwej nazwy chomika. Za podanie takowej oferuję podziękowanie i reputkę. BARDZO PROSZĘ o POMOC.
Pozdrawiam.
"Chwytliwy"
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Nowości ze świata połączone jakimiś znaczkami xdd
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Mokra Zuza - na pewno będzie chwytliwa :D
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(28.06.2013, 13:01)B0hazard napisał(a): Mokra Zuza - na pewno będzie chwytliwa :D

Dobre :D. Tylko musi być nazwa nie kojarząca się, wiadomo z czym, bo na moim chomiku nie ma xxx. Coś, co ma sens, np. filmex, filmweb, KrainaFilmów, plikosfera, itp.
AllTube, CrazyTube, MadTube, DeepTube, ChooseMe, AnotherWorld, NovaDesign itd

Chwytliwa nazwa jest często niezwiązana zupełnie z zawartością. Markę musisz wyrobić sobie sam.
Filerman... Prawie jak superbohater. ;)
Nazwij go "NIELEGALNY". Wszystko co nielegalne jest podejrzanie interesujące. ;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Jarusrogus, prokuraturze również się spodoba :).
A tak serio np Plikowy, Filmowy itp.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Pixelowy Film
Stop pomagania!