Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Uploadera
Witam, przeszukiwałem wasze listy z uploaderami ale nic ciekawego nie znalazłem (nie wiem czy dalej niektórzy z nich funkcjonują).

No więc tak, szukam uploadera który zauploaduje mi kilka obrazów .iso nowszych gier.
Byłoby to jednorazowe zlecenie z możliwością współpracy na przyszłość.

Myślę że 1200 pkt za 1GB to by była dobra cena zważając na to że proponowano mi nie dawno 900 pkt ale ta osoba już nie dodaje.

Kontakt tutaj lub na chomiku MarciNXM
Jeżeli dostanę serwer to wznowię wrzucanie Marcinie
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Ok, jak coś to pisz najlepiej na chomika bo tam najczęściej sprawdzam wiadomości :)
MarciNXM tu masz oni wrzucają za punkty Shell Upload
Nie wygodniej jest kupić shella i wrzucać samemu to co się chce i kiedy się chce ??
Nie stać mnie na taki serwer ... A po za tym potrzebuję jak na razie kilka "wyrywkowych" uploadów.
Jeśli kilka to podeślij mi listę plików na chomika tonyviroos i namiar gdzie to wrzucić, niech stracę i wrzucę Ci to za 900pkt za GB
A jak można wrzucać na innego Chomika, trzeba mieć passy przecież, czy nie bo nie kumam...
[Obrazek: Zabooor.gif]
(18.06.2012, 08:31)Zabooor napisał(a): A jak można wrzucać na innego Chomika, trzeba mieć passy przecież, czy nie bo nie kumam...
Nie trzeba mieć haseł ani niczego. Wystarczy że właściciel chomika zezwoli na dodawanie plików przez inne osoby do wskazane folderu i mogę nawet ja tam coś dorzucić od siebie. Pliki w takim wypadku wgrywane są przez przeglądarkę.
ja moge 1gb za 1tys pkt