Za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć więcej szczegółów, czytałem tę książkę już parę lat temu. Pamiętam, że nie była zbyt długa i chyba nawet znalazłem ją na Chomikuj. Problem jest taki, że nie jestem w stanie sobie przypomnieć tytułu. Jeśli ktoś z Odjechanych jest przy wiedzy, o jaką książkę może chodzić, to proszę o pomoc.
Poszukuję książki
|
11.03.2013, 19:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2013, 19:29 przez MissFuneral.)
Szukam książki o dwójce przyjaciół (ona i on) mieszkających prawdopodobnie gdzieś w Australii, nie wiem czy przypadkiem nie w Melbourne. Fabuła książki jest mniej więcej taka, że oboje żyją pod jednym dachem (nie wiem, czy nie parę lat już), jest opisane, jak on był w niej zakochany, ale ona go nie chciała, a później jest na odwrót. Ona jest w nim zakochana, a on ją olewa. Jednak po jakimś czasie biorą ślub i chyba mają nawet dziecko (jeśli dobrze pamiętam, to pod koniec książki jest wspomniane, że ONA jest w ciąży).
Za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć więcej szczegółów, czytałem tę książkę już parę lat temu. Pamiętam, że nie była zbyt długa i chyba nawet znalazłem ją na Chomikuj. Problem jest taki, że nie jestem w stanie sobie przypomnieć tytułu. Jeśli ktoś z Odjechanych jest przy wiedzy, o jaką książkę może chodzić, to proszę o pomoc. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |