na cele prywatne.
oddaje z 40 procentowym zwrotem.
Oferty składać na forum lub na gg , 15503482
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Poszukuję pożyczka 400.000 pkt , zwrot +40%
|
||||||
witam. Pilnie potrzebuje 400.000.
na cele prywatne. oddaje z 40 procentowym zwrotem. Oferty składać na forum lub na gg , 15503482 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.05.2012, 16:15
Witam do providenta napisz oni lubią takie procenty a tak na serio to nikt ci tyle nie pożyczy zwłaszcza jak cie nie znają.
04.05.2012, 16:18
Podejrzewam ,że nikt Ci nie udzieli takiej pożyczki.
Jesteś na forum od niecały miesiąc i masz napisane dopiero 10 postów czyli Twój staż jest bardzo mały. Myślę ,że nikt w ciemno nie rzuci takiej liczby chomikowych punktów osobie, której nie zna. Pozdrawiam.
04.05.2012, 17:26
Zgadzam się z powyższymi odpowiedziami.
Proponuję zakup punktów na allegro.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.05.2012, 20:28
Nie wiem czy ktoś w ogóle wierzy w pożyczki punktowe i późniejsze oddawanie punktów ale faktycznie jeśli chcesz szybko zdobyć punkty i nie przepłacać to polecał bym Alledrogo
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
04.05.2012, 21:11
No ale właśnie senk w tym , że już bym dawno kupił , ale nie mam konta bankowego ... ;/
04.05.2012, 21:27
Ale przecież wielu udostępnia metodę zwykły przelew.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
04.05.2012, 21:38
w sensie jak zwykły przelew ?
przez pocztę ? P.S pomożesz mi jak dodać avatar ? gelmenn napisał(a):przez pocztę ? Oczywiście. Trzeba przejrzeć oferty. gelmenn napisał(a):P.S pomożesz mi jak dodać avatar ? Jeden wątek, jeden temat. I podaj więcej szczegółów. Polecam też temat http://odjechani.com.pl/thread-3703.html
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş gelmenn napisał(a):P.S pomożesz mi jak dodać avatar ? Dokładny poradnik - http://odjechani.com.pl/thread-6027.html
---
|