|
Potrzebna instrukcja BHP przy montażu i demontażu drukarki laserowej
|
|
30.12.2012, 17:19
Witam. Bardzo potrzebuje instrukcji bhp przy montażu i demontażu drukarek laserowych do szkoły. Nie mam pojęcia jak ją napisać tzn. nie wiem co w niej umieścić a gdy ją napisałem to była za krótka. Może ktoś z forumowiczów mógłby mi pomóc wykonać to do szkoły ponieważ nigdzie nie mogę tego znaleźć?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Zwykła notatka do zeszytu, lub na kartce A4, czy prezentacja na komputer? W jakiej formie?
To pomożemy ;3 Dodatkowo napisz troszkę co tam zamieściłeś w poprzedniej notatce.
30.12.2012, 18:15
Zwykła na A4 wydrukuje sobie. Wcześniej pisałem że potrzebne są odpowiednie narzędzia oraz że trzeba uważać aby przy demontażu nie zniszczyć części ani ich nie pogubić. Pisałem też o tym że wszystko trzeba robić delikatnie i starannie oraz że należy zwrócić uwagę na proszek i założyć rękawiczki jednak to było za mało nie zajęło A4. To jest proste tylko po prostu nie wiem co tam napisać żeby było obszerne i z sensem bo nauczyciel się czepia jak napiszę się coś nie potrzebnego to od razu karze to wyrzucić. Najlepiej zrobić to w punktach osobno dla montażu i osobno dla demontażu, a później zmontuje to w officie i dorobię żółty pasek jak to w instrukcjach BHP.
30.12.2012, 18:49
Do jutra będzie gotowe.
30.12.2012, 19:05
Dzięki wielkie kolego nawet nie wiesz jak jestem Tobie wdzięczny!
A słuchaj, chodzi o montaż w fabryce, czy konserwacja i podłączenie drukarki? Bo nie wiem czy dobrze.
http://chomikuj.pl/bub17/bb Plik jest tutaj Zobacz czy pasuje.
31.12.2012, 20:51
Dzięki wielkie wydaje mi się że jest dobrze!
Okey, dodaj tam jeszcze coś od siebie i popraw błędy, gdyż mimo że interesowałem się kiedyś komputerami, nie do końca mój język jest dobry, więc niejasności popraw.
Coś dopisz, jakieś uwagi. Jeśli masz podręcznik. |
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| zakup drukarki | mozart27 | 5 | 4 511 |
19.02.2011, 23:25 Ostatni post: mozart27 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości