Powiadomienia na chomikuj
|
15.02.2012, 17:06
Długo nie logowałem sie na chomikuj. Zalogowałem sie we wrześniu ale dokładnie nie pamiętam. Dostałem wiadomość od gry online że mam nielegalne pliki i proszą o zaprzestanie ich rozpowszechniania i zablokowali mi kilka gier. Wszystko chomikowałem od użytkownika ..... . Usunąłem od razu konto. Czy mi coś grozi. To było koło września. Niektórzy z was pisali że takie mieli ale bez konkretów. A więc czy dostawaliście coś takiego?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.02.2012, 17:28
Niektórzy dostają to samo i nic sobie z tego nie robią i nie chodzi tu tylko o wiadomość z gry-online.
Także, jeśli Ty usunąłeś konto, a od tego czasu minęło już 5 miesięcy to myślę, że nic Ci nie grozi.
15.02.2012, 19:59
Myślę, że dostał wiadomość od administracji chomikuj.pl że serwis gry online zgłosił posiadanie praw autorskich do niektórych plików. Dostaję takie wiadomości średnio raz w miesiącu od dwóch lat. Nie ma się czym przejmować. Byle nie odpowiadać na nie nikomu.
Jeśli o mnie chodzi to po zablokowaniu od razu wysyłam ponownie ten plik albo jego zmienioną wersję. Trochę inaczej ma sie sprawa jeśli wmiesza się kancelaria Pro Bono ale tu też nie ma sie czym przejmować dopóki się nie odpowie i nie wyśle im pieniędzy. W ogóle to Pro Bono nie działa do końca legalnie. Ale mniejsza o szczegóły
16.02.2012, 08:36
Tego typu tematów na forum jest kilka i nie będę pisał kolejny raz, że jeśli nie napiszą do was imiennie (nie będzie w wiadomości waszego imienia i nazwiska) to śmiało można olewać takie wiadomości.
P.S. Na forum jest super narzędzie, nazywa się wyszukiwarka http://odjechani.com.pl/search.php |