Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Powrót The Rock'a
Na poniedziałkowym RAW pojawił się wcześniej zapowiadany gość specjalny, który ma poprowadzić WrestleManie XXVII, którym jest... The Rock! Wrócił po długich siedmiu latach.

"The Rock has come back to monday night raw! The Rock has come back... home." To słowa, które wypowiedział Rock w czasie przemówienia. Jak sam podkreślił nie wrócił dla pieniędzy, ani dla promowania filmów, wrócił tu dla nas.

Dwayne Johnson wspomniał o dwóch wrestlerach, The Miz'ie i John'ie Cenie. Powiedział, że widzi ich na WrestleMani, że widzi nas wszystkich, a z tym drugim chce stanąć twarzą w twarz.

The Rock oznajmił, że nigdy, nigdzie się już nie wybiera. Czy to oznacza, ze poza poprowadzeniem WrestleMani zobaczymy go na ringu? Być może po jego przemowie będziemy mieli okazje zobaczyć walkę The Rock vs John Cena. Mam nadzieję, ze tak się stanie i będziemy go jeszcze mogli oglądać w kwadratowym pierścieniu.

Ale jedno jest pewno... The Rock obiecał, że on i miliony jego fanów zelektryzują WrestleManię, jak nikt !

If you smelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllalalalala what the Rock is cooking.

A tutaj filmik z jego powrotu i przemowy:

[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
no ja też mam nadzieje zobaczyć wspomnianą Walkę Cena vs. The rock :D Będzie to tak zawzięta walka jak The Rock vs. Hulk Hogan :D znając charaktery obu zawodników to spodziewałbym się nawet Feudu Ceny z The Rockiem :D ale to tylko moje Przewidywania :D
  Odpowiedz
Wejście miał super, publiczność oszalała na jego widok, hehehe.
Wygląda trochę jak tajny agent ;)

Nie ważne co by się działo będzie bardzo ciekawie i interesująco, to jeden z tych pozytywnie zakręconych ;)

Waka waka, już go uwielbiam :D
Ciarki dostałem podczas jego okrzyków :D:D
  Odpowiedz