Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pozwolenie na handel uliczny.
Witam,

chciałbym w określonym dniu pohandlować kwiatami przy drodze.
Takie małe stoisko (~3m2) 1, stolik, krzesełko i jakiś parasol.

Wiem, że muszę mieć pozwolenie na handel w danym miejscu.
Gdzie się to załatwia, jakie są koszty?
Czy trzeba mieć do tego działalność gospodarczą?
  Odpowiedz
adam-as napisał(a):Gdzie się to załatwia, jakie są koszty?
Prawdopodobnie w urzędzie gminy.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Prawdopodobnie w urzędzie gminy.
Mam prośbę. Doceniam chęć pomocy, ale nie piszcie jeśli nie macie nic konkretnego do powiedzenia. Człowiek później szuka informacji i musi przedzierać się w gąszczu prawdopodobieństw. Diablo jeszcze raz dziękuję za chęci, ale nie o takie informacje mi chodziło. Jeśli masz wystarczającą wiedzę na ten temat - skonkretyzuj swoją wypowiedź. Jeśli nie, ustąp innym :)
  Odpowiedz
Link usunięty przez administrację. Sprawdź tutaj. Może znajdziesz to co potrzebujesz
  Odpowiedz
W urzędzie gminy jeżeli mieszkasz w małym miasteczku, a jak w dużych to w ratuszach dzielnic, w których mieszkasz.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości